SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Rotebro IS IBK
Rotebroloppet

Rotebroloppet

Om loppet

Föreningen Rotebro IS arrangerar varje år en löpartävling för barn, unga och vuxna och tävlingen arrangeras alltid den 1:a maj varje år. Tävlingsområdet är i Rotebro, med eventområde med start och mål på Gillbo ängar som gränsar mot Bisslinge golfbana.


Loppet är en naturlig mötesplats för boende i Rotebro dagen efter Valborgsfirandet och en möjlighet för barn och vuxna att vara del av en härlig gemenskap i området. Trots vår lokala förankring och inriktning välkomnar vi deltagare från såväl övriga kommunen och hela länet, ja till och med hela landet!


Loppet arrangeras ideellt och en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att hålla låga anmälningsavgifter, säkerställa att vi kan erbjuda alla deltagare en tröja med anmälningsavgiften är vårt samarbete med våra sponsorer. 


Anmälan till 2020 års lopp är nu öppen, du anmäler dig här:

https://race.se/races/6670/about


Följ oss på sociala medier för uppdateringar och nyheter om loppet

http://www.facebook.com/rotebroloppet 

http://www.instagram.com/rotebroloppetVill du eller ditt företag vara med som sponsor?

Rotebroloppet strävar efter långsiktiga partnerskap med sina sponsorer, gärna med företag med lokal förankring där vi kan finna gemensamma fördelar för båda parter. Vi vill att affärsverksamheter i närområdet ska blomstra och ser positivt på samarbeten där vi kan bidra med exponering av företag för nya potentiella kunder.


Historik

Rotebroloppet arrangerades första gången 2018, då som en del av föreningens 100-års jubileum. Antalet deltagare var då ca 300 personer och många familjemedlemmar samt grannar var där och var en del av festligheterna. Ultralöparen Johan Steene tog hem segern i loppets första upplaga. 


Arrangemanget 2018 togs väl emot och det fanns en stor efterfrågan på en repris nästkommande år. 2019 arrangerades loppet för andra gången, denna gång med nästan 500 deltagare. Det var också året då Rotebrodubbeln introducerades för första gången.


2020 är redan inskrivet i kalendrarna och anmälan är öppen. Välkommen med din anmälan!

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Rotebro IS IBK, 26/11 11:19 
Rotebro IS IBK, 15/11 15:26 
Rotebro IS IBK, 08/11 14:37 
Rotebro IS IBK, 14/10 17:25 
Rotebro IS IBK, 09/10 12:55 
 
Huvudsponsor
Materialleverantörer
Sponsorer
Samarbetspartners
Svenska Spel
Matchrapportering