Rotebro IS IBK
Lokal idrottsutbildning - Väsby Nya Gymnasium

Lokal idrottsutbildning (LIU) - Innebandy

LIU är en lokal inriktning med en tydlig idrottskaraktär. Genom skolans samarbete med Rotebro IS IBK ger vi dig möjligheten att få en god utbildning samtidigt som du satsar på din innebandykarriär.

Inför höstterminen 2019 startade Väsby nya gymnasium i samarbete med Rotebro IS IBK en lokal idrottsutbildning (LIU). Syftet med detta är att erbjuda ambitiösa innebandyspelare möjligheten att kombinera sina studier med en innebandysatsning. Genom LIU-verksamheten erbjuds eleverna bland annat fyra innebandypass i veckan under skoltid samt stort individuellt stöd i både studier och idrott där klassmentor och idrottsmentor samarbetar tätt. Vår vision är att skapa Stockholms bästa innebandyutbildning.

Läs mer om idrottsprofilen här

Tränare / Specialidrottslärare

Mårten Storm