Rotebro IS IBK

Välkommen till P10!

Rotebro IBKs lag för pojkar födda 2010 är ett stort och glatt gäng på 30 killar och 7 tränare.

Hösten 2021 samt våren 2022 tränar vi på tisdagar 16.30-17.30 i NYA hallen samt torsdagar kl 18.00-19.30 i GAMLA Rotebrohallen.

Vi spelar seriespel på stor, ordinarie plan, vi deltar med två st lag i två olika serier:

Om du är intresserad av att veta mer så kontaktar du oss bäst via mail:

För säsongen 2021/2022 är det nu fullt men vi erbjuder väntelista.

Välkommen!
Nya lagjackorna på plats
2021-11-26 17:12
Perfekt till vinterkylan kommer

Äntligen har klubbens jackor kommit :)

Välkommen att hämta din jacka hos ngn av ledarna!

Referat: Rotebro IS IBK (A) - Vaxholms IBF
WO i årets första hemmamatch
2019-09-29 13:37

Dessvärre fick inte Waxholm ihop tillräckligt med spelare och lämnade därför WO med kort varsel.

Vi fick istället köra en internmatch mellan killarna då domare fanns på plats.

Riktigt bra spel och positionerna börjar sitta bättre och bättre för varje match.

Bra kämpat boys,

Ledarna i P10

Härlig dag på IFU Arena med en massa skoj Aktiviteter
2018-09-06 08:53
Ladda album (+17 bilder) >>

Söndag morgon 2 September möttes killarna upp på IFU arena där hela klubben samlats för att ha gemensamma aktiviteter. Det var en strålande dag!

Vi började dagen med utomhus aktiviteter för att stärka sammanhållning men även krävde en hel del samarbete! Sedan gick vi in till arenan som vi tror imponerade stort på killarna. Förutom en stor plan med åskådarläktare fanns det 4 stora planer till!

Inne delades grabbarna upp i två grupper som blandades upp med de andra gröna lagen F10/11 och P11. På ena planen seplades det matcher av olika slag, killarna fick även där öva på att samarbeta genom att spela två med en klubba och spela match med sin sko :)

På den andra planen var det teknikövningar, skjuta slag- el dragskott, passa upp framför mål, håll boll genom att springa slalom mellan koner.

Efteråt var det lunch och vi avslutade med att ta ett gemensamt kort med alla i klubben!

Rotebro IS IBK, 09/05 11:06
Rotebro IS IBK, 04/05 14:44