Rotebro IS IBK

Välkommen till P10!

Rotebro IBKs lag för pojkar födda 2010 är ett stort och glatt gäng på 28 spelare och 7 tränare.

Hösten 2022 samt våren 2023 tränar vi på tisdagar 16.30-17.30 i NYA hallen samt torsdagar kl 18.30-20.00 i GAMLA Rotebrohallen.

Vi spelar seriespel på stor, ordinarie plan, vi deltar med två st lag i tre olika serier:

Om du är intresserad av att veta mer så kontaktar du oss bäst via mail:

Välkommen!

Ledarna P10
Referat: Rotebro IS IBK (A) - Vaxholms IBF
WO i årets första hemmamatch
2019-09-29 13:37

Dessvärre fick inte Waxholm ihop tillräckligt med spelare och lämnade därför WO med kort varsel.

Vi fick istället köra en internmatch mellan killarna då domare fanns på plats.

Riktigt bra spel och positionerna börjar sitta bättre och bättre för varje match.

Bra kämpat boys,

Ledarna i P10

Härlig dag på IFU Arena med en massa skoj Aktiviteter
2018-09-06 08:53

Fler bilder (+4) >>

Söndag morgon 2 September möttes killarna upp på IFU arena där hela klubben samlats för att ha gemensamma aktiviteter. Det var en strålande dag!

Vi började dagen med utomhus aktiviteter för att stärka sammanhållning men även krävde en hel del samarbete! Sedan gick vi in till arenan som vi tror imponerade stort på killarna. Förutom en stor plan med åskådarläktare fanns det 4 stora planer till!

Inne delades grabbarna upp i två grupper som blandades upp med de andra gröna lagen F10/11 och P11. På ena planen seplades det matcher av olika slag, killarna fick även där öva på att samarbeta genom att spela två med en klubba och spela match med sin sko :)

På den andra planen var det teknikövningar, skjuta slag- el dragskott, passa upp framför mål, håll boll genom att springa slalom mellan koner.

Efteråt var det lunch och vi avslutade med att ta ett gemensamt kort med alla i klubben!

Rotebro IS IBK, 17/07 15:58
Rotebro IS IBK, 16/07 15:58