SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Rotebro IS IBK
Herrveteran

Välkommen till Rotebros Veteraners lagsida!

Vilset gubblag levererar!
2016-10-17 07:42

11 vilsna själar åkte till Råstaparkhallen för att möta Västerort. Ingen coach, ingen lagkapten och vår gamla förgrundsfigur har lagt klubban på hyllan.

Håkan kliver fram och tar kaptensbindeln och vi sätter ihop ett slagkraftigt lag.

Första perioden spelar vi trevande och missar massor med chanser samt att Västerort försvara bra och parkerar bussen. Västerort får kontra in 1-0 och sedan 2-1 men perioden slutar 2-2.

Andra perioden spelar vi bättre och båda femmorna börjar komma igång och vi bryter ner motståndet, det märks att dom bara har 2 avbytare och börjar tröttna i andra slutet på andra perioden. Perioden slutar med att vi leder med 6-3.

Tredje perioden spelar vi ut och målen rullar in. Det är inget snack om vilket lag som är bäst för dagen, vi vinner med 15-3 och dom vilsna själarna åker hem med ett leende.
/Webansvarig
Stabil inledning på säsongen!
2016-09-24 16:23
Rotans veteraner har inlett säsongen starkt. Förra veckans träningsmatch mot Enebyberg visade att försäsongsträningen gett resultat och det blev en stabil seger.
Idag var det dags för seriepremiär mot Täby och Rotan inledde med övertygande spel i första perioden och vann den med 5-0. I andra perioden slutade vi spela innebandy och föll in i Täbys gåbandytempo och torskade den med 2-1. I sista blev det uppryckning och den slutade 4-1 till Rotan och slutsiffrorna blev 10-3. Hade kunnat bli större men ändå en övertygande inledning på säsongen. Dagens målskyttar är Björne,Foxen och Rille med 3 mål var. Även stabilt målvaktsspel av Robban i kassen som hade premiär i målet för säsongen. /Cramby 
Bra start på dagen
2016-03-05 12:12
Inte ofta man går upp med tuppen på helgerna,då vill man krama kudden lite extra länge,men de va vi veteraner tvungna till den här lördagen,matchstart redan kl 10.00 i Kista.Om det är något vi lärt oss under åren är det att ta ut en seger i förskott kan va vanskligt,man vet aldrig va det är för gäng man stöter på,kista bjöd faktiskt upp till bra motstånd en bra bit in i andra,vi leder med 4-2 då Kista skapar rejält med tryck i vår zon,de får till ett par ramträffar och ett par bra skott på mål som vår målvakt Peter tar,mycket viktigt läge i matchen där vi faktiskt är på väg att tappa den,om möjligt ännu viktigare sätter Svedman 5-2 målet 15 sek kvar av andra halvlek,det sänker i princip Kista som aldrig blir sig likt igen,även om de lyckas sätta 2 baljor i tredje.Seger med 8-4,bra gjort samtliga gubbar!  /Thomas
Skön och viktig seger för veteranerna
2016-02-20 13:09
3 viktiga poäng togs idag av Klubbens stolthet,och det efter att laget kommit i ett underläge med 4-7 en bit in i tredje period,då tar vi tag i taktpinnen och vänder på steken.Noterbart är att både Stefan och Svedman tillslut efter 8 matcher lyckas hitta målformen,de gör 3 mål vardera,varav ett av Svedman med 30 sek kvar av matchen,klar matchhjälte idag!Nästa match är mot Lokomotiv Kista IBK,en på pappret enklare tillställning,vi får se.(vinst med 8-7)  /Thomas
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Rotebro IS IBK, 17/07 15:58 
Rotebro IS IBK, 16/07 15:58 
Rotebro IS IBK, 16/06 22:26 
Rotebro IS IBK, 16/06 19:43 
 
Huvudsponsor
Materialleverantörer
Sponsorer
Övriga partners
Svenska Spel
Matchrapportering