Rotebro IS IBK

Här är HJ-Staben: Patrik Edgren och Uffe Svärd
2022-06-17 20:00, Herrjuniorer
Fr. vänster: Patrik Edgren & Ulf Svärd

Ansvariga för herrjuniorerna i Rotebro IS IBK nästa säsong blir meriterade duon Patrik Edgren och Ulf Svärd.

Full fart på Sommarcamp 2022!
2022-06-16 22:26
En hälsning från Sommarcampen.

Måndag till torsdag har vi haft Sommarcamp i Rotebrohallarna med drygt 30 deltagare i åldrarna 8 till 15 år. Det har blivit mycket innebandy, men också en hel del uteaktiviteter i det fina vädret. Den sista dagen bjöd på matchspel i blandade lag. Traditionsenligt avslutades hela campen med vattenkrig på fotbollsplanen!

Stort tack till alla som var med. Och applåder till våra suveräna ledare: Martina, Klara, Hanna, Kasper, Isak och William!!

Årsmöte och ny styrelse
2022-06-16 19:43
Delar av nya styrelsen. Fr v: Åsa Thunqvist, Therese Häägg, Stefan Elm, Maria Rignér och Marie Lienzén. Saknas på bilden gör Carl Schwieler, Fredrik Bidevind och Mathias Cramby.

Onsdagen den 15 juni hölls föreningens årsmöte, där bland annat en ny styrelse till kommande verksamhetsår valdes.

Damer
Joanna Krokbäck förlänger med Rotebro IBK
2022-05-22 14:55, Damer
Joanna Krokbäck

Joanna Krokbäck har har valt att förlänga kontraktet med Rotebro IS IBK.

Herrar
Jack Alexandersson förlänger med Rotebro IBK
2022-05-20 19:55, Herrar
Jack Alexandersson

Rotebroprofilen Jack Alexandersson har valt att förlänga kontraktet med Rotebro.

bli medlem

börja spela innebandy