Rotebro IS IBK

Rotebro IBK inleder samarbete med Ravelli
2022-11-26 11:19

Föreningen har inlett ett samarbete med Ravelli och har tillsammans med dem aktiverat en webbshopp på deras hemsida (direktlänk). Handlar du via länken supporterat du klubben för varje paket som du beställer.

Har ni funderat på att en säljaktivitet för laget så kan det vara ett bra tillfälle att lägga en beställning och testa några produkter. Är ni sugna på att starta en försäljning för laget så kontakta mig

Ravelli erbjuder ett brett sortiment av produkter - från svensktillverkade täcken&kuddar till underkläder och accessoarer. 30% av deras sortiment är tillverkat i Sverige.

Damer
Sara Hekkelstrand fortsätter i Rotebro IS IBK
2022-11-23 11:55, Damer
Sara Hekkelstrand

Stabila backen Sara Hekkelstrand väljer att spela vidare i den blåa tröjan.

Julerbjudande från Enenda
2022-11-15 15:26

Lördagen 3 december är Enendas sport-outlet i Hägersten öppen mellan 10:00 - 14:00.

Exklusivt erbjudande från Crossfit Glöd
2022-11-08 14:37

CrossFit Glöd erbjuder dig som medlem i Rotebro IS IBK rabatt på medlemskap.

Herrar
Adrian Vågberg är tillbaka i Rotebro
2022-11-08 11:55, Herrar
Adrian Vågberg

Adrian Vågberg är tillbaka i Rotebro efter några år utomlands och har anslutet till herrlaget, där han gått rakt in i hetluften och spelat fem matcher i division 2 hittills.

bli medlem

börja spela innebandy