SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Rotebro IS IBK

 
Börja spela innebandy

Att börja spela innebandy är enkelt. Allt du behöver förutom vanliga träningskläder och ett par inomhusskor är en innebandyklubba. Barn och ungdomar måste använda skyddsglasögon vid match och även vid träning. För de allra yngsta finns klubba och glasögon att låna under några inledande provträningar.  

 

Rotebro IS IBK är en stor förening i norra Stockholm och har lag i alla åldrar.
För att se om det finns plats i ett lag, vänd dig till ledarna för det lag du eller ditt barn vill börja spela i. Du hittar kontaktinformation på respektive lags sida.
 
Det går även bra att kontakta föreningens kansli på mail: kansli@risibk.se
 
Provträningar
När du kommer som ny spelare till Rotebro IS IBK kan du pröva på under några träningstillfällen innan du förväntas erlägga tränings- och medlemsavgift. Av försäkringsmässiga skäl får du inte spela matcher utan att vara betalande medlem.
 
Välkommen till Rotebro IS Innebandyklubb!
 
Nya lag startar upp inför säsongen 2022/2023

Inför säsongen 2022/2023 startar Rotebro IS IBK upp lag för flickor och pojkar i åldrarna 2015-2016. Aktiviteterna genomförs en gång i veckan på lördagar 13:00 - 14:00. Klubba och skyddsglasögon finns att låna för de som behöver.

 

Anmäl ditt barn här

 
Huvudsponsor
Materialleverantörer
Sponsorer
Samarbetspartners
Svenska Spel
Matchrapportering