SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Rotebro IS IBK
Herrar

Rotebro IS IBK
5 - 4
Alunda IBF
Rotebro IS IBK5 - 4Alunda IBF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 18 november, 16:45
Plats:Rotebrohallen (Nya)
Serie:Herrar Div 1 Östra Svealand   Tabell >>
Samling:15:15
Bagin säkrar segern mot Alunda
2017-11-21 15:34
#25 Vojtěch Bagin
Segertåget rullar vidare, i lördags kunde laget säkra sin femte raka seger efter att man knappt slagit Alunda med 5-4. Rotebro gör långt ifrån sin bästa prestation under säsongen men det beror till stor del att Alunda försvarar sig väl. Bakom segern låg Vojtech Bagin med 2 mål sista tio minuterna som säkrade segern. 

Läs vad lokaltidningen skriver om matchen:
Period 1
Alunda chockar direkt i inledningen när Rotebro står på hälarna och kan ta ledningen i första minuten. Rotebro kommer så sakteliga in i matchen och med mål från både Alexander Rönnlund och Marcus Mildenberger så tar man paus i ledning. 

Period 2
Alunda gör återigen mål i den första minuten och har därefter övertaget i Rotans kanske sämsta period för året. Man lyckas inte komma igenom Alundas försvar och skjuter mycket i täck. Alunda utnyttjar sina lägen och kommer i vassa kontringar, detta gör att man har en ledning inför avslutningen. 

Period 3
Rotan kommer ut som ett helt annat lag och dominerar sista perioden, Alundas målvakt är vass för dagen och håller matchen jämn.
Det tjeckiska nyförvärvet fullbordar vändningen och gör 4-3 med nio minuter kvar, i den stunden var det nog inte många i hallen som trodde Alunda kunde komma tillbaka. Men med ett tungt backskott så reducerar man till 4-4 med sju minuter kvar. 
Rotebro trycker sedan på för ett ledningsmål som tillslut kommer genom att Vojtech Bagin håller sig framme i slottet och kan peta in segermålet.

Laget reser till Uppsala på lördag och då väntar Björklinge i IFU Arena kl 13.00.
Nästa hemmamatch är på lördag den 2 dec hemma i Sollentuna Sim & Sporthall, ses då!

Här kan ni se matchen i efterhand:

Kul när det är bra med folk på läktaren, tack för stödet!

Resultat: 5-4 (2-1, 0-2, 3-1)
Skott på mål: 36-17 (14-4, 8-8, 14-5)
Publik: 134 i Nya Rotebrohallen

<< Tillbaka

 
 
Huvudsponsor
Materialleverantörer
Sponsorer
Samarbetspartners
Svenska Spel
Matchrapportering